Jalkahoito

Jalkahoito

Jalkahoitajamme ovat sairaanhoitajia ja lisäksi jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneita, joilla on useamman vuoden kokemus perusjalkahoidoista.

Toteutamme asiakkaan kotona tai hoivalaitoksissa jalkahoitoja, joka voi pitää sisällään mm. kynsien leikkuun, kynsienohennuksen, halkeamien hoidon tai känsän/ kovettumien poiston asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Jalkahoitajamme antavat myös ohjeistusta hyvän jalkaterveyden edistämiseen, jalkavaivojen ennaltaehkäisyyn sekä omahoitoon.

Tilaukset:

Pohjois-Kymenlaakso

Puh. 040 743 8966

Etelä-Kymenlaakso

Puh. 040 752 1045

Anu Paavola
Sairaanhoitaja
Jalkojenhoidon AT

Elisa Savolainen
Sairaanhoitaja
Jalkojenhoidon AT

Hinnasto:

Jalkojenhoito 60min 68,50€ (tarjous 31.12.2022 asti 65,00€)

Matkakulut
0,70 € (alv 0 %) | 0,87 € (alv 24 %)
Matkakulut veloitetaan, jos yhdensuuntainen matka lähimmältä palvelutoimistolta asiakaskohteeseen on 5 km tai yli ja silloin, kun asiakaskäyntiin sisältyy asiointiajoa tai palvelua hankkivan kunnan kanssa tai kilpailutuksessa sovitun mallin mukaisesti

Palvelumme ovat saatavilla seuraavilla alueilla;  Pohjois- ja Etelä-Kymenlaakson alueella.  Olemme yhteistyökumppani Eksoten, Kymsoten, Keusoten ja Itä-Uudenmaan kuntien kanssa.

Tietoa verotuksesta

Työveloitus sisältää ALV:n, kaikki työnantaja­velvoitteet ja vakuutukset, joten laskut voi hyödyntää verotuk­sessa koti­talous­vähen­nyk­senä tai yrityksen kirjan­pidossa.